Medewerker Contractbeheer ESCo’s

Kom en geef gas bij onze energietransitie!

Wie zijn wij en wat doen wij?

Kodi is een advies- en installatiebedrijf en loopt al meer dan 43 jaar voorop als het gaat om innovatieve en duurzame energietechnieken. Wij hebben veel kennis en ervaring in huis en richten ons vooral op warmtepompinstallaties. Wij hebben alle certificaten voor het ontwerp, realiseren en beheren van zowel ondergrondse als bovengrondse installatiedelen conform BRL 6000-21 en BRL SIKB 11000.

Kodi is een serieuze partij voor projectontwikkelaars, architecten en aannemers voor advisering van de installatiekeuze in onder andere de BENG of voor de meest comfortabele en energiezuinige installatie op basis van gebouwsimulaties. Wij ontwerpen en installeren open of gesloten bronsystemen en verzorgen de voorbereidings- en uitvoeringsfase van BIM-georganiseerde projecten.

Kodi is verbonden aan twee Energie Service Compagnies (ESCo’s). Dit zijn Eco2service (E2S) en Duurzame Ring Heerhugowaard (DRH), die als primair doel hebben het verduurzamen van gebouwen.

Wij verzorgen voor deze ESCo’s de opwekkingsinstallaties voor woongebouwen, utiliteit en industrie, die vervolgens minimaal 30 jaar in beheer/exploitatie blijven. Daarom ontwerpen en installeren wij dus steeds met het oog op een jarenlange probleemloze exploitatie.

Ons werkgebied ligt voornamelijk in Noord-Holland. Momenteel zijn wij onder andere sterk betrokken bij de ontwikkeling van Stationsgebied-West in Heerhugowaard. Hier wacht ons de advisering en realisering van warmtepompinstallaties voor vele wooncomplexen.


Wie zoeken wij?

E2S en DRH investeren en exploiteren de opwekkings- en warmtepompinstallaties in de woongebouwen, utiliteit en industrie. Hierbij leveren ze duurzaam opgewekte warmte en/of koude aan de gebruikers van deze gebouwen.

Om dit administratief in goede banen te leiden maken de ESCo’s gebruik van de nieuwste software voor registratie van informatie en afrekening op verbruikersniveau en gebouwniveau. Hiervoor is het nodig dat jij die sociaal vaardige gesprekspartner bent, die goed kan schakelen, overweg kan met alle persoonlijkheden, goed overzicht kan houden, de rust blijft bewaren voor jezelf en collega’s, kritisch bent, geïnteresseerd, in het Nederlands zowel mondeling als schriftelijk goed kan communiceren en zeker op zijn tijd van een geintje houdt. Je bent dé verbindende persoon tussen de ESCo’s en de klanten/verbruikers.

Door jouw opleidingen, ervaringen, leergierigheid en nieuwsgierigheid kan jij zelfstandig werken en communiceren in een bedrijf met collega’s die streven naar vooruitgang en innovatie. Een HBO denk- en werkniveau is daarbij een pré. Goede referenties van voormalige werkgevers, collega’s of opdrachtgevers gaan ons ook zeggen of jij voor ons de juiste persoon bent.


Wat ga jij doen?

Jij komt te werken in ons representatieve gebouw te Stompetoren en je gaat in de inwerkperiode de structuur en werkwijze van de ESCo’s met haar vele klanten/verbruikers eigen maken en iedereen goed leren kennen.

Jij verzorgt het contractbeheer van onze verbruikers, verwerkt hun meterstanden en mutaties en verzorgt een correcte afhandeling van hun meldingen en vragen. Tevens zal het crediteuren en debiteurenbeheer, en dus het opmaken en verwerken van facturen, onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Daarnaast geef je ondersteuning bij de boekhouding en je verzorgt alle verder bijbehorende administratieve handelingen.

Naast het opstellen van (concept) contracten aan de ontwikkelaars en het vastleggen van contractuele afspraken met onze leveranciers, ga je je ook bezighouden met het ontwikkelen en/of verbeteren van nieuwe contractsjablonen. Een bovengemiddelde kennis van Word en Excel zijn hierbij van grote waarde.

Nadat je je werkzaamheden eigen hebt gemaakt, kan je een belangrijke rol spelen in het optimaliseren van onze werkprocessen, handleidingen en procedures en ga jij je verder verdiepen in onze software en hoe daar op een slimmere manier mee om te gaan.


Wat bieden wij?

Een werkomgeving met enthousiaste, gedreven en gezellige mensen waar jij tot je recht komt en met het aantal werkuren wat het beste aansluit op jouw persoonlijke leven of levensfase.

Veel zelfstandigheid en flexibiliteit dus. De werktijden zijn doorgaans van 08:30 uur tot 17:00 uur, waarbij je uit moet gaan van zo’n 32 uur per week.

Een goed salaris, afhankelijk van jouw opleidingsniveau en ervaringen. Uiteraard een laptop en telefoon van de zaak.

Verder goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek met onder andere de PMT pensioenregeling, 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen (bij fulltime) en 8% vakantiegeld.


Let op!

Nu is het alleen nog belangrijk dat je enthousiast bent en in actie komt! We horen graag van je, dus tot binnenkort?


Acquisitie n.a.v. vacature is niet gewenst, wij vinden onze mensen zelf (en zij ons).